LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ

İşletme Uzaktan Öğretim Yüksek Lisans Programı (e-MBA) (İngilizce)

Uzaktan eğitim MBA programı, yoğun iş temposu ve özel hayat beklentilerinin arasında kendine profesyonel bir eğitim yatırımı yapmak isteyen adaylar için tasarlanmış özel bir işletme yüksek lisans programıdır.

Bütünüyle sanal ortamda yapılan dersler, görüntülü, sesli ve canlı olarak işlenir, aynı fiziksel sınıflarda olduğu gibi yüksek etkileşim olanağı sunar.

Yüksek teknolojik altyapı ile sunulan sanal ders oturumlarında:

• Öğrenciler paylaştıkları ekranlar aracılığıyla öğretim üyesi ve sınıf arkadaşlarıyla etkileşim kurabilir
  • Gerçek zamanlı olarak yorum yapabilir ve soru sorabilir
  • Sınıf içi tartışmalara katılabilir
  • Ders materyallerini eş zamanlı olarak paylaşarak sınıf içi ders pratiği yapabilir ve konu ile ilgili uygulama becerilerini zenginleştirebilirler.

Uzaktan Öğretim Yüksek Lisans Programlarımız (e-MBA), diğer MBA programlarımız gibi öğrencilerin bir yandan işletmecilik alanında analitik düşünce tarzı ile sistem yaklaşımına sahip olmasını amaçlarken diğer yandan tüm işletme fonksiyonlarını kapsayacak şekilde en güncel bilgilerle donatılmasını amaçlamaktadır.

Programın yapısı

Türkçe ve İngilizce olmak üzere iki uzaktan eğitim MBA programımız bulunmaktadır. Her iki program da tezsizdir.

Öğretim programı Muhasebe, Finansman, Yönetim ve Organizasyon, Üretim Yönetimi ve Pazarlama konularında her biri 3 kredilik toplam 10 ders ve bir dönem projesinden oluşmaktadır.

Fiziksel ortamda buluma zorunluluğu

Sistemde öğrencinin dönem içinde kampüse gelme zorunluluğu bulunmaz. Yönetmelikler gereği fiziksel ortamda yapılması gereken sınavlar için ayrıntılı bilgilendirme enstitümüz tarafından yapılmaktadır.

Haftaiçi akşam 19:00'da başlayan dersler aynı zamanda kayıt edilmekte olup dersi kaçıran öğrenciler arşiv bölümünden dersi tekrar izleyebilirler.

Diploma

Programı başarı ile tamamlayan öğrenciler, Yükseköğretim Kurulu'nun 05.04.2017 tarihli kararı ile "İşletme Uzaktan Eğitim Tezsiz" yükseklisans diploması almaktadırlar.

Programla ilgili bilgi almak için:

Lisansüstü Enstitüsü
lisansustu@ieu.edu.tr